Home       Wie zijn wij       Wat doen wij       Services       Schedules       Contact       Nieuws       Jobs   
 
   
       

   GALLERY
image/gif


Wat doen wij - onze activiteiten


Cargadoor
Seatrade Rotterdam vervoert wekelijks (reefer)containers, conventionele lading, break bulk, RoRo en producten die gekoeld moeten worden naar/vanuit vaste bestemmingen in:

  • Suriname: Paramaribo
  • Caraïbisch gebied: Willemstad, Oranjestad, Kralendijk, Point a Pitre, Fort de France
  • Zuid Amerika: Guayaquil, Paita in Ecuador, Santa Marta, Turbo in Colombia

Onder break bulk verstaat men lading zoals staal, cement, meel en vaten met olie of chemicaliën (IMO). RoRo lading is alles wat rolt en zelfstandig kan bewegen, zoals trucks, trekkers, graafmachines, auto’s en busjes. Dan zijn er nog de pallets met onder andere (fris)dranken, aardappelen, uien en knoflook die, indien nodig, in gekoelde ruimen vervoerd kunnen worden.

 

Havenagent
Seatrade Rotterdam treedt als havenagent op voor:

♦  

Seatrade Group N.V., voor de Seatrade schepen die vanuit alle fruitbestemmingen wereldwijd Rotterdam aanlopen en de uitgaande lijndiensten met conventionele lading en containers richting Suriname-Paramaribo en Ecuador-Puerto Bolivar, Guayaquil, Martinique-Fort de France, Guadeloupe-Point a Pitre, Curaçao-Willemstad, Aruba-Oranjestad, Bonaire-Kralenijk, Colombia-Turbo.

♦   Daarnaast kunnen wij namens Geest Line een directe dienst vanaf Vlissingen aanbieden naar: Barbados, Grenada, St. Kitts, St. Vincent, St. Lucia, Dominica en Antigua.
   
   

 

Allround logistieke dienstverlener
Seatrade Rotterdam regelt alles wat er nodig is om uw lading in goede orde en precies op tijd op de juiste plek te krijgen:
♦   Intermodaal vervoer. In samenwerking met een betrouwbaar netwerk van partners kan Seatrade Rotterdam uw lading vanuit heel Europa van of naar de Rotterdamse haven vervoeren over de weg, het spoor en/of met kust- en binnenvaart.
Het verzekeren van lading.
Op- en overslag.

Het uitvoeren van de douanezaken: de complete verwerking van de documentatie voor alle export en import douanegoederen. *

Het palletiseren van lading en het sealen van (nieuwe) voertuigen. Het is ook mogelijk om containers voor u te stuffen en te strippen.

 

* Indien u wenst dat wij uw douanezaken regelen, dan dient u ons te machtigen om op te treden als direct vertegenwoordiger. Hiervoor is er een machtingsformulier beschikbaar, die wij u op kunnen sturen.

 


 
   QUICK LINKS 
image/gif  Transportvoorwaarden
image/gif  Afvaartschema’s
image/gif  Contactlijst
image/gif  Technische informatie
image/gif  RoRo transporten
image/gif  Toeslagen
image/gif

   OUR ADDRESS
Seatrade Rotterdam B.V.
P.O. Box 1015
3160 AE Rhoon
The Netherlands

phone   image/gif
fax image/gif

image/gif

   CONTACT 
image/gif  Contactformulier
image/gif  Offerte aanvraag
image/gif

 

| Disclaimer | Privacy Statement