Home       Wie zijn wij       Wat doen wij       Services       Schedules       Contact       Nieuws       Jobs   
 
   
       

   GALLERY
image/gif


Wie zijn wij - onze kwaliteiten en eigenschappen


Ervaren en financieel stabiel
Sinds de oprichting in 1997, heeft Seatrade Rotterdam Agencies een jarenlange ervaring als cargadoor en een praktische kennis voor allround scheepvaart opgebouwd. Seatrade Rotterdam B.V. een onderdeel van de Seatrade Group N.V. en staat hiermee garant voor een stabiele en financieel gezonde basis.

 

 

Flexibel en persoonlijk
Met een team van 20 toegewijde medewerkers zijn wij gevestigd in het hart van het Rotterdamse havengebied met directe toegang tot alle Nederlandse import en export. We zien er persoonlijk op toe dat alles volgens afspraak gaat, kunnen snel schakelen en flexibel inspringen op uw wensen. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die alles voor u regelt.

 

Zorgvuldig
Wat wij vervoeren is niet van ons. Wij springen uitermate zorgvuldig om met de goederen die aan ons worden toevertrouwd. Op verzoek pakken wij lading graag voor u in, ook RoRo stukken. Bij aanname van uw goederen worden deze gecontroleerd op juistheid. Eventuele afwijkingen leggen wij op beeld vast.

 

Internationaal netwerk
In Suriname, Caraïbisch gebied, Zuid en Centraal Amerika bestemmingen beschikken wij over een netwerk van havenagenten die ervoor zorgen dat uw lading in het land van bestemming op de juiste plek komt. In Europa beschikken wij over een uitgebreid netwerk van partners die uw lading van en naar de Rotterdamse & Vlissingse haven kunnen vervoeren.

 

 

 


 
   QUICK LINKS 
image/gif  Transportvoorwaarden
image/gif  Afvaartschema’s
image/gif  Contactlijst
image/gif  Technische informatie
image/gif  RoRo transporten
image/gif  Toeslagen
image/gif

   OUR ADDRESS
Seatrade Rotterdam B.V.
P.O. Box 1015
3160 AE Rhoon
The Netherlands

phone   image/gif
fax image/gif

image/gif

   CONTACT 
image/gif  Contactformulier
image/gif  Offerte aanvraag
image/gif

 

| Disclaimer | Privacy Statement